Your Community Bookstore
RM22.00 RM22.00
Tebook Press | Krisis Alpha - Ahmad Rivzan,Aliff Elyas, Syauqie MK
Price RM22.00 RM22.00
Product SKU 9789671445969
Brand Teebok Press
Size (L x W x H) 15 cm x 2 cm x 18 cm
Availability In Stock
Quantity
Description

PERTAMA

Hari ini adalah hari pertama Safri menjadi pemandu kepada anak seorang jutawan, Paulo Martinez. Hari ini juga adalah hari pertama Elisa dan Rosa bersekolah di Malaysia. Namun tanpa disangka mereka, hari pertama ini telah menjadi satu hari yang sangat huru-hara!

Sekumpulan individu tidak dikenali muncul tiba-tiba bagi memburu anak Paulo Martinez. Tanpa mengetahui apakah sebab-sebabnya, Safri berhempas pulas melindungi Elisa dan Rosa dari buruan kumpulan pengganas itu.

Siapakah mereka? Kenapa anak Paulo Martinez menjadi buruan? Dan siapakah sebenarnya Paulo Martinez?


LARI MANAP LARI

Apabila seorang penulis novel thriller bersetuju menulis kisah hidup seorang ketua kongsi gelap bernama Manap, dia bakal mengharungi pelbagai krisis untuk membongkar satu skandal dan kerja-kerja jenayah yang turut dipelopori tangan-tangan hitam. Siapakah Manap? Apakah sindiket yang perlu dirungkai si penulis thriller ini?


KILL ZONE

Rahmat Ghazali dituduh menyeleweng duit syarikat dan dilucutkan jawatan tanpa dibicara. Rahmat hilang tanpa berita. Maisarah yang menyembunyikan bukti penyelewengan 'orang-orang atasan' diburu. Dengan bantuan Saad, dia cuba mencari dan membersihkan nama Rahmat.

Jasman, seorang fighter dan pembunuh upahan untuk kumpulan Mansor dalam misi mencari dalang yang membunuh ahli keluarganya. Dia terlibat dengan krisis dihadapi Rahmat. Mereka perlu bekerjasama membongkar segala korupsi dalam syarikat dan bakal berhadapan kancah dan konspirasi kejam yang mencabut banyak nyawa.

Reviews (0)
view all
back
0
0 reviews