Your Community Bookstore
RM22.80 RM24.00
SO Publishing Plt | Konspirasi Maharaja: Keangkuhan Yang Terlaknat - Web Sutera
Price RM22.80 RM24.00
Product SKU 9789670990132
Brand SO Publishing Plt
Size (L x W x H) 13 cm x 3.5 cm x 19.5 cm
Availability In Stock
Quantity
Description

Fallen angels, kata orang Barat dan ianya tercatat dalam banyak bahagian Old Testament, New Testament dan Talmud. Kisahnya amat panjang, sebermula dari hasad dengki dan keangkuhan Azazil yang tersumpah laknat oleh Allah Azza wa Jalla di alam kayangan. Lalu ia membuar dendam berdarah sekian lama.

Sekumpulan fallen angels mahu merobek dan meratah nurani serta keberadaan bangsa manusia dan jin di alam raya, khususnya planet Bumi. Justeru pelan dalam Ultimate Prophecy digiatkan bagi matlamat Armagedon. Namun dalam masa yang sama, pelan dan onar dari alam kegelapan itu disedari oleh sekumpulan jin Islam dan manusia yang mencari kebenaran kejadian makhluk.

Kata Rasul, peperangan itu tipu daya. Maka berasas kepada sabda Rasul itu, makhluk beriman pada Yang Maha Esa berkerjasama untuk kebaikan dan keseimbangan jagat raya. The Great War, The Final Battle, pertempuran besar dan penguasaan banyak wilayah muka bumi menjadi matlamat gerembolan fallen angels.

Geng fallen angels yang diketuai oleh Lucifer dan Eye One mengatur strategi. Walhal makhluk baik turut mengatur strategi balas. Siapa yang akan mengunggulinya? 

Reviews (0)
view all
back
0
0 reviews