Your Community Bookstore
10
Kaseh Aries | Bayu Ameera - Cik Tet
RM27.00 RM30.00
Kaseh Aries | Bayu Ameera - Cik Tet
Price RM27.00 RM30.00
Product SKU 9789672035626
Brand Kasih Aries
Size (L x W x H) 15 cm x 2 cm x 20 cm
Availability In Stock
Quantity
Description

Bayu Aweera. Lelaki yang terlalu setia dengan cintanya, penyayang serta bertanggungjawab. Namun, cintanya dinodai hingga menyebabkan dia berubah menjadi seorang yang kasar, ego serta pendendam.

"Kau pergi di saat aku sedang meletakkan dirimu di tangga yang teratas dalam hatiku. Kini kau kembali untuk menjadi yang teratas dalam tembok kebencianku." - Bayu Aweera

Cempaka Sari. Demi kasihnya kepada kakak kandung sendiri, dia terpaksa menyakiti hati insan yang paling dicintainya. Bertahun dia membawa diri bersama dengan cinta yang tak pernah terhakis dari hatinya.

"Memang saya yang pergi tinggalkan awak, tapi saya tak pernah menduakan cinta kita.” - Cempaka Sari

Tiga tahun berlalu, mereka ditemukan kembali. Namun tiada lagi yang indah di antara mereka. Bagi Bayu, Cempaka tidak layak untuk dikasihani dan dicintai.

“Kau jangan nak perasan lebihlah. Gelaran isteri itu tak bermakna apa-apa pun untuk aku nanti.” - Bayu Aweera

“Awak memang kejam.” – Cempaka Sari

Hanya kerana hasutan dan fitnah, kesetiaan dan kepercayaan Cempaka diuji lagi. Kali ini hatinya benar-benar terluka dan kecewa. Namun, saat kebenaran terbongkar, masihkah ada kemaafan buat Bayu walaupun lelaki itu melutut dan merayu? Masihkah ada sisa cinta buat lelaki itu? Dan apakah sebenarnya hubungan antara Sonia dengan Bayu?

Andai benar tiada cinta, kenapa hati mesti menangis bila terpaksa menyakiti?

Reviews (0)
view all
back
0
0 reviews