Your Community Bookstore
5
Fixi | Jari - Wan Sc
RM18.90 RM19.90
Fixi | Jari - Wan Sc
Price RM18.90 RM19.90
Product SKU 9789672128656
Brand FIXI
Size (L x W x H) 1 cm x 13 cm x 19 cm
Availability Out Of Stock
Description

“Tangan abang ni special. Tak sama macam tangan orang lain.”

“Macam mana kimi tahu?”

“Sebab Kimi pun special macam abang.”

“Kimi pun boleh tengok masa silam orang lain?”

“Mata Kimi boleh detact semua orang yang special. Macam sekarang, Kimi nampak cahaya dekat tangan abang.”

“Jadi, Kimi nak abang buat apa?”

“Jangan cakap abang tak tau yang abang boleh download dan upload memori orang lain?”

“Sumpah abang tak faham apa yang Kimi cakap ni.”

“Selama hari ni abang buat apa je dengan tangan abang ni?”

“Abang tengok memori orang lain lah.”

"Abang boleh buat lebih dari itu.”

“Maksud Kimi?”

“Tak ada masa nak explain. Abang pegang tangan Kak Jue sekarang. Download semua memori dia.”

Reviews (0)
view all
back
0
0 reviews