Your Community Bookstore
RM16.20 RM18.00
Gempak Starz | Magic Bean 20: Mengaku Cepat! Benci Atau Sayang?
Price RM16.20 RM18.00
Product SKU 9789670028934
Brand Gempak Starz
Size (L x W x H) 14 cm x 1 cm x 21 cm
Availability In Stock
Quantity
Description

"Kau ni dah kenapa? Tak payah over sangatlah, Kau takkan boleh cantas result aku. Dah dua bulan, kan? Well... you're still number two!"

 

* * *

 

Persaingan sengit di antara Adelyn dan Sean dalam ujian mahupun peperiksaan bukan perkara baru. Semua orang di sekolah tahu perihal masing-masing yang nak jadi number one. Yalah, kalau jadi number two, ada 'hukuman' menanti!

 

Namun di sebalik permusuhan kedua-dua pelajar ini, rupa-rupanya Sean menaruh perasaan pada Adelyn, si kambing lembap yang tidak tahu apa-apa fasal cinta! Adakah mata dan hati Adelyn akan terbuka akhirnya?

Reviews (0)
view all
back
0
0 reviews