Saat Aku Berpaling

Adry Tihani

RM29.00


Quantity :

Product Description

“Kenapa awak lari?” 
“Saya ingatkan awak pencuri.” 
"Muka hensem macam ni pun awak boleh ingat pencuri ke?” Faliq masih terasa sedikit pening. Kepalanya benar-benar rasa sakit.
“Hello, look at yourself… Dah la awak pakai serba hitam, lepas tu pakai penutup hidung dan mulut lagi. Tentulah saya lari.”
“Owh, pasal benda ni ke? Sorry, saya selesema.” 
“Sorry sangat. Sakit tak?” 
“Sakit jugaklah. Kuat jugak awak hayun penyapu tu. Berbintang juga rasanya.” 
“Sakit sangat ke? Sorry, tapi tadi saya tak pukul awak dengan penyapu pun. Masa awal-awal tadi saya baling awak dengan benda ni." Gadis itu mengangkat objek yang singgah di atas kepala Faliq sebentar tadi.
 
Hah, kannn.. tak pasal je kena ketuk.
Tapi, bendalah apa yang awek tu ketuk kepala Faliq eh?
Sian pakwe hensem disangka pencuri...

Product Info

9789671388884

498

Paperback

01 Jul 2016

Product Reviews