Adult Planner 2019 (J)

Syabab

20% RM25.00 RM20.00


Quantity :

Product Description

PLANNER SYABAB 2019

Dah ada planner 2019? Tengah mencari?
Kami ada planner yang lebih menarik dan 200% FRESH!
Semestinya bukan content dan desain tahun lepas punya ya.
Meh kami cerita apa yang istimewanya planner 2019 yang
tidak ada dalam 2018.
Baca sampai habis ya!
.
*APA YANG ISTIMEWANYA PLANNER KAMI TAHUN 2019 NI?*

ADA ruangan..

Set Goal 2019
Calender 2019 & 2020
Calender Hijri
2018 Planning Chart (Yearly Plan)
Info islamik dan trivia (bukan tahun lepas punya info dan quote ya)
monthly plan
Weekly plan
Weekly priority
Therapy
Fitness Goal
Mutabaah Amal
Challenge
Finance Tracker
Month review
Ramdhan Mission
Hafaz Quran in 365 days
Money saving challenge (1 year)
Blank pages (setiap bulan)
Cash flow duit bulanan
Tarikh-tarikh cuti Malaysia, Brunei, Singapore, Indonesia
Monthly budget
Quran tracker
Travel list
Yearly Review
Book to read 2019
and more..

Macam mana? Da ready nak create better 2019 anda?
Sebelum tu anda perlu tahu Ciri Planner Kami!

*Ciri-ciri Planner kami*

Planner kami adalah planner versi Islamik dan juga kontemporarI
Size standard A5 size
Setiap muka surat adalah FULL COLOUR
Kertas yg kami guna adalah 80gsm dan kertas ini berkualiti tinggi
Design dalaman planner kami sangat-sangat-sangatlah Catchy
Planner di wrap baik
Segala planning anda untuk 365 hari anda boleh lengkapkan secara ALL OUT 100% untuk planner 2018 kami ini
264 muka surat ya! tahun lepas 208ms sahaja

Opss jap! terlupa, yg paling istimewanya tahun ni kami ada 2 FREEGIFT untuk bg pada semua
1 notebook , 1 lagi todolist notepad

Apa macam??
Awesome?

Tak pndai guna?
Takpe kami bagi guide mcm mn nk guna ok!

Nak order?
Beli sekarang!


Product Info

Others

Product Reviews