Lelaki Penuh Kejutan

Reeani Annur

RM26.00


Quantity :

Product Description

Daripada seorang penyanyi jalanan yang tidak punya apa-apa, Fadil menempa kemasyhuran bergelar superstar terkenal setelah menjuarai satu pertandingan realiti TV. Namanya menjadi sebutan, digilai ramai peminat dan perempuan-perempuan yang memandangnya sebelah mata dahulu kini cuba mendekati dia semula.

Nena - “Boleh kita jadi macam dulu semula?”
Qistina - “Tapi… Kalau I jadi girlfriend you, I berani jamin I takkan merajuk. Lagi I sayang you adalah.”

Dua-dua cantik orangnya. Tetapi, hanya cinta Nuha yang dia dambakan. Cuma masalahnya sekarang, Nuha pula berbelah bahagi hendak terima lamarannya.

“Tak apa ke saya kahwin dengan awak?”
“Dah tak ada soalan bodoh lain ke kau nak tanya?”
“Yalah, awak tu Fad Ashraf. Penyanyi tersohor Malaysia. Saya ni siapa? Taraf saya dengan awak ibarat enggang dengan pipit. Tak kecewa ke peminat awak nanti kalau awak kahwin dengan gadis nobody macam saya ni?”

Dapatkah Fadil memujuk Nuha mengahwininya? Sejauh manakah Nena dan Qistina berusaha memenangi hati Fadil?

“Bahagia dalam bercinta tu kau hanya boleh rasa bila jumpa dengan orang yang betul. Yang tahu hargai diri kau dan boleh terima kau seadanya.”

Product Info

9789673652556

601

Paperback

Product Reviews