Jari

Wan SC

15% RM19.90 RM16.92


Quantity :

Product Description

“Tangan abang ni special. Tak sama macam tangan orang lain.”

“Macam mana Kimi tahu?” 

“Sebab Kimi pun special macam abang.”

“Kimi pun boleh tengok masa silam orang lain?”

“Mata Kimi boleh detect semua orang yang special. Macam sekarang, Kimi nampak cahaya dekat tangan abang.”

“Jadi, Kimi nak abang buat apa?”

“Jangan cakap abang tak tau yang abang boleh download dan upload memori orang lain?”

“Sumpah abang tak faham apa yang Kimi cakap ni.”

“Selama hari ni abang buat apa je dengan tangan abang ni?”

“Abang tengok memori orang lain lah.”

“Abang boleh buat lebih dari tu.”

“Maksud Kimi?”

“Tak ada masa nak explain. Abang pegang tangan Kak Jue sekarang. Download semua memori dia.”

Product Info

9789672128656

296

Paperback

01 Aug 2018

Product Reviews